Nem vagy bejelentkezve!
A rendelés megkezdéséhez válassz címet,
regisztrálj, vagy jelentkezz be.

Cseréld Pizza-Pontjaidat 1000 Ft-os Pizza.hu kuponra!

Figyelem! 2018. július 31. napját követően a pontgyűjtő akció megszűnik, új Pizza-Pontok nem kerülnek kiadásra. Az akció megszűnéséig kiadott Pizza-Pontok a szabályzat szerint kedvezményesen beválthatóak.
Fontos tudnivalók az 1000 Ft-os ajándék Pizza.hu kupon igénylésével és beváltásával kapcsolatban:

Amint összegyűlt a 300 Pizza-Pontod, nyomd meg a lenti „Kupon igénylése” gombot.
Az igénylést követő munkanapon e-mailben a regisztrációkor megadott e-mail címedre megérkezik a kód, amelyet akár már a következő rendelésed alkalmával felhasználhatsz az alábbiak szerint:

A 2016. szeptember 7. után gyűjtött Pizza-Pontokért igényelt 1000 Ft-os kuponok a www.Pizza.hu oldalon, illetve a Pizza.hu Android és iOS alkalmazásaiban, kizárólag online bankkártyás fizetéssel történő, 1000 Ft feletti rendelés esetén használhatóak fel. Az ezt megelőző időszakban gyűjtött Pizza-Pontokat 1000 Ft-os étkezési jegyekre is be tudod váltani. Ebben az esetben vedd fel velünk a kapcsolatot a 061 350 50 50 ügyfélszolgálati telefonszámunkon, vagy a pizza@pizza.hu e-mail címünkön.

A kupon azoknál a házhoz szállító partnereinknél használható fel, akik a www.Pizza.hu oldalon az online bankkártyás fizetési lehetőséget elfogadják.
A kupon felhasználhatósága: az igényléstől számított 30 napon belül, egy alkalommal.

A kupon beváltásának menete:
  1. A rendelt ételeket tedd a kosárba, majd a rendelés feladásának utolsó ablakában add meg a kódot a "Kuponkód:________" mezőben, majd nyomd meg a Beváltás gombot.
  2. A kupon kódot ne írd be a Megjegyzés mezőbe, csak a "Kuponkód:________" mezőbe!
  3. Az ajándék kupon értéke automatikusan levonásra kerül a végösszegből.
  4. Csak a különbözetet kell bankkártyával (bankkártya, MasterPass, Barion) kiegyenlítened.
  5. Egy alkalommal csak 1 kupon használható fel.
  6. A kedvezményre jogosító kupon, a pontos nyomon követés érdekében 10:00 és 21:30 között váltható be!
A Pizza.hu pontgyűjtő akciójának szabályzatát elfogadom.

A Pizza.hu pontgyűjtő akciójának szabályzata magánszemélyek részére

A Pizza.hu pontgyűjtő akciója 2018. július 31. napján megszűnik, ezt követően Pizza-Pontok nem kerülnek kiadásra. Az akció megszűnésekor a megszerzett pontjaid azonban nem törlődnek, azokat 2018. december 31. napjáig kedvezményes módon beválthatod. 300 pont elérése esetén a Pizza-Pontokat az eddigieknek megfelelően válthatod be, a 300 alatti pontokat pedig pontonként 3,35 forintért váltjuk át, a végösszegnél pedig a készpénzes fizetéseknél megszokott kerekítést alkalmazzuk: tehát 15 Pizza-Pont esetében egy darab 50 Ft-os online kupont igényelhetsz, 725 Pizza-Pont esetében pedig két darab 1000 Ft-os kupont, illetve egy 420 forintos kupont. Fontos, hogy a kupont a szabályzatnak megfelelően igényelned kell, 2018. december 31. napját követően a be nem váltott pontjaid törlődni fognak.
Preambulum
A Pizza.hu pontgyűjtő akció szabályzatát az EURÓ Magyarország Kft. egyoldalúan, jelen működési szabályzat szerint állapítja meg. A Pizza.hu pontgyűjtő akció a Pizza.hu portál hűségprogramja, és az EURÓ Magyarország Kft. tulajdona.

Az EURÓ Magyarország Kft. adatai a következők:
Cég: EURÓ Magyarország Kft.
Postázási cím: 1555 Budapest, Pf 111.
Székhely: 1093 Budapest Czuczor u 2. I. emelet
Telephely: 1093 Budapest Czuczor u 2. I. emelet
Telefonos ügyfélszolgálat: 061 350 50 50 (10:00 - 21:45)
Fax: 06-1-3505050
E-mail:

Adószám: 10526141-2-41
EUadószám: HU10526141
Cégjegyzékszám: Cg.01-09-075576

I.: A Pizza.hu pontgyűjtő akció egy olyan pontgyűjtő rendszer, melynek keretében a Pizza.hu oldal, valamint a Pizza.hu android és iOS alkalmazásaiban történt online vásárlásaiddal gyűjthetsz Pizza-Pontokat.
A Pizza-Pontjaid száma
II.: Minden vásárlásod alkalmával 750 Forintonként egy pontot szerzel. A vásárlásod forintban kifejezett összegét 750-nel elosztva tehát megkapod a vásárlás alkalmával szerzett Pizza-Pontjaid számát. Csak az osztás eredményének egész számai számítanak, töredékpontokat tehát nem lehet szerezni, és a fennmaradó forintok sem kumulálódnak, nem gyűjthetőek össze, és nem befolyásolják egy következő vásárlás alkalmával szerezhető pontok számát.
III.: PizzaDay promóció
Ha egy naptári héten belül, azaz hétfő és vasárnap között legalább kétszer, de két eltérő napon vásárolsz a Pizza.hu oldalon, és/vagy a Pizza.hu android és iOS alkalmazásait használva, akkor a második napon történő vásárlásod után dupla Pizza-Pontot kapsz. Azaz ilyenkor a vásárlásod forintban kifejezett összegét mindössze 375-tel kell elosztani, hogy megkapd megszerzett Pizza-Pontjaid számát. Ez esetben is igaz, hogy csak az osztás eredményének egész számai számítanak, töredékpontokat tehát nem lehet szerezni, és a fennmaradó forintok sem kumulálódnak, nem gyűjthetőek össze, és nem befolyásolják egy következő vásárlás alkalmával szerezhető pontok számát.
IV.: A Pizza-Pontok felhasználásának módja
IV/a.): Ha Pizza-Pontjaid száma eléri a 300-at, vagy annak többszörösét, azokat Pizza.hu kuponra vagy kuponokra válthatod át, melyet egy következő, a Pizza.hu oldalon történő ételrendelésed esetén 1000 Ft-os kedvezménykuponként, bankkártyás vásárlás esetén használhatsz fel.

IV/b.): A Pizza.hu fenntartja magának azt a jogot, hogy bármely más harmadik fél bevonása esetén felkínálja a Vásárlóinak azt a lehetőséget, hogy
- a Pizza-Pontjait a harmadik félnél elérhető kedvezményekre váltsa be, vagy
- a Vásárló bármely más harmadik félnél gyűjtött hűségpontjaért a Pizza.hu oldalon is kedvezményekhez jusson.
V.: A Pizza.hu pontgyűjtő akcióban való részvétel feltételei
V/a.): A Pizza.hu oldalon regisztrált vásárlók minden vásárlásuk alkalmával jogosultak a Pizza-Pontok gyűjtésére.

V/b.) A Pizza.hu oldalt működtető EURÓ Magyarország Kft. jogosult a pontok Pizza.hu kuponra váltását elutasítani, ha igénylőjük
– nem természetes személy, vagy
– a pontokat beváltani szándékozó magánszemélynek az EURÓ Magyarország Kft. felé a Pizza.hu oldalon való vásárlással összefüggő tartozása van, vagy
– a pontokat beváltani kívánó magánszemély a Pizza-Pontokat jogszerűtlenül vagy visszaélés útján szerezte.

V/c.): Amennyiben a regisztrált felhasználó jelen Szabályzat feltételeit megszegi, az EURÓ Magyarország Kft. jogosult akár együttesen, akár külön-külön, akár a Szabályzatban meghatározott egyéb következményekkel együtt az alábbi következményeket alkalmazni:
– a Pizza.hu pontgyűjtő akcióból a Felhasználót kizárni;
– a megszerzett Pizza-Pontokat érvényteleníteni;
– a jogosulatlanul szerzett Pizza-kuponokat érvényteleníteni.

V/d.) A Pizza-Pontok pénzre nem válthatóak át, ellenértékükként pénzbeli kifizetés sem teljesíthető.

VI/a) A Pizza-Pontok kuponra átváltására, felhasználására csak az a Pizza.hu oldalon regisztrált személy jogosult, aki azokat vásárlásaival megszerezte. A Pizza-Pontokat megszerzője nem jogosult másokra átruházni vagy felhasználásukat másnak átengedni.

VI/b) A Pizza-Pontok beváltásakor szerzett, vásárlási kedvezményre jogosító Pizza.hu kupont a pontjait kuponra váltó személy másra is átruházhatja, felhasználási jogosultságát másnak is átengedheti.

VII.: A Pizza-Pontok jóváírása a Pizza.hu rendszerében történik az EURÓ Magyarország Kft. által. Ha a vásárló nem ért egyet a számítás módjával vagy vitatja darabszám meghatározását, a nyilvántartás valóságtartalmát, a számítás és/vagy nyilvántartás helytelen voltát neki kell bizonyítania.

VIII.: Amennyiben Felhasználó egy éven belül nem rendelt a Pizza.hu oldalon, a pontjai törlődnek.

IX.: Az EURÓ Magyarország Kft./Pizza.hu dolgozói és az ő családtagjaik, közeli hozzátartozóik is jogosultak a Pizza-Pontok megszerzésére és Pizza.hu kuponokra való beváltására.

X.: A Pontgyűjtő akció feltételeinek esetleges megváltoztatása vagy megszüntetése

X/a.): A pontgyűjtés és a pontbeváltás, továbbá jelen szabályzat rendelkezéseit az EURÓ Magyarország Kft. a gazdasági feltételrendszer és a partner cégek árképzésének függvényében szükség esetén egyoldalúan megváltoztathatja. E változtatásnak visszamenőleges hatálya nincs, azaz:
– ha e változtatás hátrányosan érinti a Pizza-Pontokat már addig összegyűjtő felhasználót, akkor az addig begyűjtött pontjait a változtatásig érvényes, kedvezőbb feltételekkel használhatja fel,
– ha a változás előnyös számára, akkor a változtatás időpontjáig összegyűjtött pontjait is az új, hatályos szabályok szerint használhatja fel.

X/b.): Bármilyen változás csak annak a Pizza.hu oldalon való közzétételét követően léphet hatályba.

X/c.: A Pizza.hu pontgyűjtő akció szabályzatának hatályos szövege mindig a Pizza.hu weboldalon érhető el.

X/d.): Az EURÓ Magyarország Kft. vis Maior esetben jogosult a pontgyűjtő akciót bármikor befejezni, megszüntetni, határozott vagy határozatlan ideig szüneteltetni. Az erről való értesítés szintén a Pizza.hu oldalon közzététellel történik. A pontgyűjtő akció megszüntetésének napjáig be nem váltott Pizza-Pontok az akció megszüntetése esetén érvénytelenné válnak.

XI.: A Pizza.hu vásárlás adatvédelmi szabályzatát a Pizza.hu Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák, melyet a Pizza.hu felhasználó személyes regisztrációja alkalmával megismert és elfogadott. A felhasználók személyes adatainak kezelésére az Általános Szerződési Feltételekben foglaltak és a mindenkor hatályos adatvédelmi jogszabályok érvényesek.

XII.: A Pizza.hu pontgyűjtő akcióval kapcsolatban továbbiakban felmerülő, e szabályzatba és a Pizza.hu Általános Szerződési Feltételeibe (http://www.Pizza.hu/aszf) nem foglalt kérdéseire és az esetleges az akcióval kapcsolatos jogviták eldöntésére a mindenkor hatályos magyar jogszabályok irányadóak.

XIII.: Jelen szabályzat 2016. szeptember 7-én lép hatályba és visszavonásig érvényes. Az EURÓ Magyarország Kft. fenntartja magának a jogot, hogy jelen szabályzatot módosítsa, azonban ez nem érintheti hátrányosan a Felhasználók által már megszerzett jogokat.
Figyelem! 2018. július 31. napját követően a pontgyűjtő akció megszűnik!
Új Pizza-Pontok nem kerülnek kiadásra, azonban 2018.08.01. - 2018.12.31. között még lehetőséget fogunk biztosítani arra, hogy a megmaradt pontjaidat beválthasd!

Tájékoztatunk, hogy 2018. augusztus 1-től a Pizza.hu Általános Szerződési Feltételei megváltoznak. A részletekért ide kattints.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatóak a böngésző beállításaiban.