A pizza.hu partneri ajánlata

Házhoz szállító éttermek és pizzériák figyelem!

Önök frissen készített ételek házhoz szállításával foglalkoznak, mi pedig azzal, hogy minél több vevőt irányítsunk Önhöz az internetezők közül.
Portálunk, a pizza.hu 2002 óta működik. Partnereink és vásárlóink is egyaránt kedvelik szolgáltatásainkat, ezért mindkét oldalon folyamatos bővülés tapasztalható. A pizza.hu internetes ételrendelések százezreit közvetítette, látogatóinak száma folyamatosan növekszik. Portálunkat napról-napra internetezők százai keresik fel, hogy az itt kínált - egyre nagyobb - választékból csillapítsák gyakran jelentkező éhségüket.

Az általunk közvetített vevők
  • az Önök étlapjáról,
  • az Önök szállítási körzetében,
  • az Önök nyitva tartási idejében,
  • az Önök feltételei szerint,
  • rendelhetnek házhoz szállított ételeket, italokat.

Kedvenceik választéka mellett látogatóink szívesen kipróbálják az újonnan érkező éttermek, pizzériák ételeit. Így válhatnak a hozzánk csatlakozó új partnerek szintén kedvenc házhoz szállítókká, akiktől a vendégek újra és újra rendelnek.

Együttműködésünkkel lehetősége nyílik arra, hogy vevőkörét olyan megbízható vendégekkel bővítse, akik eddig nem ismerték az Ön szolgáltatásait. Szívesen kipróbálják az újat, és hűségesek azokhoz a házhoz szállítókhoz is, akik kiérdemelték bizalmukat.

Megoldjuk, hogy a nálunk feladott rendelések késlekedés nélkül eljussanak az Ön vendéglátó egységébe, még akkor is, ha ott nincs is internet elérés. Ingyenesen biztosított Rendelésfigyelő szolgáltatásunkkal gondoskodunk arról, hogy minden ételrendelés célba érjen, egyetlen vendég se maradjon soha éhesen.

Ha úgy gondolja, hogy az Ön által kínált ételek minősége, szolgáltatásainak színvonala semmiben nem marad el a pizza.hu portálon lévő többi partnerétől, érdemes bemutatkoznia portálunk egyre több látogatójának.

A további részletek mellett szeretné azt is tudni,
milyen forgalmat bonyolíthat rajtunk keresztül? Írjon a lenti e-mail címünkre.