Regisztráció

Fedezd fel a megújult pizza.hu-t!

pizza.hu régi és új főoldal

A főoldalon találkozhatsz először a pizza.hu új arculatával. Ahogyan eddig is, innen tudsz bejelentkezni, új felhasználói fiókot regisztrálni, illetve a címed beírásával azonnal elérheted az odaszállító éttermek listáját.

pizza.hu régi és új bejelentkezett főoldal

A felhasználói fiókodba bejelentkezve azonnal láthatod az elmentett címeid, amelyekre kattintva a rendszer kilistázza azokat az éttermeket, akik szállítanak az adott címre.

pizza.hu régi és új étteremlista

A megjelenő listán csak azokat az éttermeket és pizzériákat látod, melyek szállítanak a korábban kiválasztott címre. Itt több információt is láthatsz az éttermekről, például átlagos kiszállítási idő, ennek költsége és a korábban innen rendelők értékeléseinek pontszáma.

pizza.hu régi és új fizetési oldal

Ha kiválasztottad az éttermet és az onnan rendelni kívánt fogást, akkor a fizetési oldalunkra jutsz, ahol átnézheted a szállítási adataidat és választhatsz fizetési módot. A rendelést a "Megrendelem" gomb lenyomásával véglegesítheted.

pizza.hu régi és új beállítások

A korábbihoz képest egy több lehetőséget nyújtó menü áll rendelkezésedre az új oldalon. Itt változtathatod meg többek között az adataidat, adhatsz hozzá új szállítási címet, kezelheted mentett bankkártyáid vagy megtekintheted kedvencnek jelölt éttermeid.

Nézd meg útmutatónkat, miben változott az új app a régihez képest!

Megnézem
Mondd el a véleményed nekünk!