Fedezd fel a megújult pizza.hu alkalmazást!

pizza.hu régi és új főoldal

Az új alkalmazásunk kezdőoldalán azonnal lehetőséged nyílik bejelentkezni. Ahogy a régi app esetében, úgy itt is tovább haladhatsz csupán a címed megadásával, de a rendelés leadásához mindenképp rendelkezned kell egy pizza.hu-s fiókkal.

pizza.hu régi és új bejelentkezett főoldal

Az új appban, miután bejelentkeztél, rögtön kiválaszthatod, hogy az elmentett címeid közül hova szeretnél rendelni, majd a zöld gomb lenyomása után listázhatod ki az adott címre szállító éttermeket. Az oldal alján a korábbi rendeléseidet is megtekintheted és akár újrarendelheted kedvenc fogásod.

pizza.hu régi és új étteremlista

Az éttermek listáján minden hozzád szállító éttermet megtalálsz. A nevük mellett többek között feltüntetjük a szállítási díjat, a szállítás átlagos idejét és a korábban rendelők átlag pontszámát. Ezen az oldalon kiválaszthatod a kívánt konyhát vagy szűkítheted a kínálatot valamelyik szűrő segítségével.

pizza.hu régi és új fizetési oldal

A rendelni kívánt tételek kiválasztása után már csak pár dolgot kell átnézned, mielőtt leadnád a rendelést. Ezen az oldalon állíthatod be például a fizetési módot és a kiszállítás idejét. A kosarad tartalmát még itt is módosíthatod.

pizza.hu régi és új beállítások

Az oldalsó menüt megnyitva juthatsz a Beállítások menübe. Szintén itt található a Címeim menüpont, ahol elmentheted a helyeket, ahová a jövőben rendelni szeretnél.

Próbáld ki az új pizza.hu appot most!

App Store Google Play


Mondd el a véleményed nekünk!