Regisztráció
Zárunk! Gyere velünk a NetPincérre! Több mint 1200 étterem kínálatával várunk a NetPincér weboldalán és mobil appjában! A részletekért kattints ide.
Gyere velünk a NetPincérre

Gyere velünk a NetPincérre!

Amennyiben még nincs NetPincér fiókod, most létrehozhatsz egyet a pizza.hu-s adataid megtartásával! (email cím, név, telefonszám, szállítási címek)

Regisztrálok a NetPincérre pizza.hu-s adataim megtartásával*

Amennyiben már van NetPincér fiókod, következő rendelésed már ott is leadhatod! Szeretnék bejelentkezni a NetPincéres fiókomba!

Szeretnénk veled, mint hűséges rendelőnkkel, a pizza.hu család tagjával egy igazán jó hírt megosztani!

Rövidesen szolgáltatásunkat a nagytestvérünk, a NetPincér veszi át. Ezentúl, ha megéheznél, a NetPincért böngészve rendelheted házhoz a megkívánt finomságokat! Bízunk benne, hogy továbbra is a családunk része maradsz, és még számtalan fantasztikus rendelési élményben lesz részed!

Ahhoz, hogy következő alkalommal már a NetPincérről tudj rendelni, kérjük szánj most két percet a pizza.hu fiókod átköltöztetésére.

Szolgáltatásunk egyelőre a megszokott színvonalon üzemel tovább, de kényelmesebb átállás érdekében arra bíztatunk, hogy következő rendelésednél már használd a NetPincért, ahol hasonló könnyedséggel, de számos extra funkcióval kiegészítve rendelheted meg kedvenc ételeidet, országszerte több mint 1200 étterem kínálatából.

A pizza.hu megszűnése után az Adatvédelmi irányelveinknek megfelelően a profil adataid törlésre kerülnek és már nem lesz mód átmásolni őket a NetPincérre.