Regisztráció
Zárunk! Gyere velünk a NetPincérre! Több mint 1200 étterem kínálatával várunk a NetPincér weboldalán és mobil appjában! A részletekért kattints ide.

Etna I. Étterem és Pizzéria

1020, Budapest - II. kerület Gábor Áron u. 74-78

Nyitva tartás: H - V 12:00 - 21:40

+36 (1) 3915839

Értékelés: pizza.hu 50%, 13 vélemény
55 - 68 perc

Rólunk

Az ETNA pizzéria elhozta Olaszországból az igazi tradicionális olasz konyhát, azt, amely természetes alapanyagokat használ és szigorúan követi az országunk hagyományos receptjeit.

Az ETNA étterem 1998-ban születik meg, ami azon túl, hogy friss tésztákból készült ételekre specializálta magát, amik nem teljes kiőrlésű gabonákból készülnek, valamint halételekre és húsételekre. Az étterem egy minőségi ugrást szeretett volna a pizza készítésben, elhozván Olaszországból a pizzakészítés igazi technológia olyan színvonalat, ami eléri a legnevesebb olaszországi pizzériák színvonalát. Köszönet Paulino Bucca-nak, aki folyamatosan együttműködik velünk, és aki 3-szor volt világbajnok.
A pizzatésztához kizárólag olasz termékeket használunk a liszttől kezdve az élesztőig mindenképpen figyelembe véve a minőséget.

2005-ben megkeresett bennünket a DS Food nevű olasz cég, a Dr. Schär csoport cége, és a magyar lisztérzékenyek szövetségével olyan friss gluténmnetes pizzát (nem fagyasztott) hoztunk Olaszországból, amit ugyanazzal az eljárással sütünk meg, mint a hagyományosat. Így sikerült elkészítenünk a „nagy” gluténmentes pizzát.

A konyhánk titka a termékeink abszolút frissességéből ered és hozzájárul a szakácsok tudása is. Nagyon fontos szempont, hogy kizárólag friss és ismert alapanyagokat használunk.

Akciók

  • Ajándék desszert
    7990 Ft felett ajándék házi készítésű Tiramisut küldünk ajándékba!
  • Ajándék üdítő
    2990Ft feletti rendelés esetén ajándék citromos vagy narancsos San Pellegrino üdítőt, 5990Ft felett egy üveg 0,5l-es Coca Colát küldünk ajándékba! (Az üdítőre vonatkozó választását kérjük a megjegyzés rovatban jelezze.)

Fizetési lehetőségek

Bankkártya (1 click payment is) , OTP SZÉP kártya , MKB SZÉP kártya , KH SZÉP kártya , Erzsébet-kártya Ajándék zseb , Erzsébet-kártya Étkezési zseb , Erzsébet utalvány

Értékelések

2018. aug. 24. - Házhozszállítás, 80 perc alatt megérkezett
finom volt, koszonom!
2018. aug. 11. - Házhozszállítás, 160 perc alatt megérkezett
Nagyon hosszú várakozási idő, ennyit még nem kellett pizzára várnom. Ennyi idő alatt elmegyek boltba, összekeverem és megkelesztem magamnak a pizzát megsütöm a pizzát és még egy gyűrűk ura maratont is tartok. Ezen felül pármai sonkás pizza már elfogyott amikor rendeletem, de azt egy panna cottával pótolták és kaptam egy sima sonkás pizzát. Ezen felül az ajándék üdítőt sem kaptuk meg, ami a 5990 forint feletti rendeléshez járt volna a honlap szerint
2018. aug. 4. - Házhozszállítás, 100 perc alatt megérkezett
A késésért elnézést kértek, ráadásul egy süteményt is a pizzánk mellé raktak vígasztalásként.
2018. jún. 25. - Házhozszállítás, 70 perc alatt megérkezett
Finom volt.
2018. márc. 19. - Házhozszállítás, 60 perc alatt megérkezett
szuper!